Сайт на 2 "б" клас в ОУ "Д-р Иван Селимински" - Сливен

Отиване към съдържанието

Главно меню

Новини

 

Иван Иванов - медалист от националното новогодишно състезание на EasyMath

Иван Иванов завоюва бронзов медал от проведеното онлайн национално новогодишно състезание на EasyMath. Поздравления за успеха и пожелания за следващи медали!

Есенен кръг на "Математика без граници" 2020

Приключи есенният кръг на международния математически турнир „Математика без граници“.  Сред победителите са: Иван Иванов с два златни медала във втора и трета група, Дарин Александър Хърков и Дамян Митев също със златни медали, Емма Чернинкова  - със сребърен  медал и Сияна Грозданова, Мартин Проданов, Хасан Рашидов -  с бронзови медали. Поздравления за седемте медалисти! Пожелаваме им успех и в зимния кръг на турнира!


2 "б" с двама медалисти от националното състезание на EasyMath "ЕЛА! РЕШИ! ПОБЕДИ!"

Приключи есенният кръг на националното математическо състезание на EasyMath "ЕЛА! РЕШИ! ПОБЕДИ!", на което отново имаме достойно представяне! Иван Иванов завоюва златен медал, а Михаил Ванев - бронзов. Това са първите за тази учебна година  постижения на нашите момчета, нека им пожелаем още много успехи!

Иван Добромиров - сребърен медалист от Седмия финал на "Математика без граници"

Иван Добромиров Иванов завоюва сребърен медал от Седмия финал на Международния математически турнир "Математика без граници" - Несебър 2020 г. Това е десето поред за тази година отличие за нашия математик. Поздравяваме го за прекрасния завършек на тази така успешна за него първа учебна година и му пожелаваме още по-високи постижения!

Награда от Община Сливен


Всяка година на 24 май най-изявените ученици в различни области получават признание от ОБЩИНА СЛИВЕН за постигнати високи резултати през изминалата учебната година.
Щастливи и горди сме, че Иван Иванов е сред тях. Макар и най-малък по възраст в нашето училище, той успя да завоюва най-много медали от математически състезания - вече 9 на брой.
Поздравления за неговия труд, талант, старание и отдаденост!

Областен математически турнир "Проф. д-р Д. Табаков"

Нашите математици завоюваха четири медала в осмото издание на областния математически турнир! Това е четвъртият поред златен медал за  Иван Иванов за тази учебна година. Останалите три медала са сребърни и са за Дарин Александър, Сияна и Михаил! Поздравления за високите постижения!


Зимен кръг на "Математика без граници"

Приключи зимният кръг на математическия турнир „Математика без граници“. В него участваха над 18 000 ученици  от 19 страни на пет континента. Сред победителите са и Иван Иванов с два сребърни медала в първа и втора група и Дарин Александър Хърков с бронзов медал. Пожелаваме им успех и в пролетния кръг на турнира!


Kоледно математическо състезание

Нашите математици завоюваха поредния медал в математическо състезание! Успехът е на Иван Иванов, който се класира на първо място сред първокласниците в град Сливен и спечели своя втори златен медал за тази учебна година.  Поздравления за Ваньо и успех на останалите в следващия математически турнир през февруари - Математически турнир "Проф. д-р Д. Табаков"!


Резултати от XXVIII Математически турнир "Иван Салабашев"

Отлични са резултатите на нашите математици на XXVIII  Mатематически турнир "Иван Салабашев". В призовата тройка са Иван и Петя съответно със златен и сребърен медал. На четвърто място е Мария, на пето - Дарин Александър и Сияна, а на шесто - Емма и Мартин. Поздравления за всички тях и успех в Коледното математическо състезание!


Родителска среща

Уважаеми родители, на 05.12. 2019 г. от 17:30 часа в класната стая на 1 "Б" клас ще се проведе родителска среща.
Дневен ред: 1. Aктуално състояние на успеха и постиженията на учениците;  2. Организационни въпроси. Очакваме Ви!


Иван Иванов - медалист от есенен кръг на "Математика без граници"

На 04.12.2019 г. в зала "Май" заместник-кметът по хуманитарни дейности г-жа Пепа Чиликова награди отличилите се в есенния кръг на международния математически турнир "Математика без граници". Иван Добромиров Иванов получи сертификат и сребърен медал. Той бе най-малкият участник в състезанието и макар на 6 години,  участва със състезателна тема за втори клас, затова много ни зарадва със своя успех. Пожелаваме му още по-високи постижения през тази учебна година!

Състезание по краснопис

По случай Националната седмица на четенето в 1 "Б" клас се проведе състезание по правопис и краснопис, което подготвя първокласниците за традиционно провеждащото се всяка година сред първокласниците от трите паралелки състезание по случай патронния празник на училището на 2 март. Бяха излъчени следните победители: София Димова и Хасан Рашидов - I място; Емма Чернинкова, Рая Стоянова, Дарин Александър Хърков и Йована Стоянова - II място; Иванина Иванова и Виктория Панайотова - III място. Поздравления за поедителите!

I Зимно математическо състезание

На 02.12.2019 г. се проведе I Зимно математическо състезание. В призовата тройка на класа се класираха: Иван Иванов - I място, Сияна Грозданова - II място, Емма Чернинкова - III място. Четвърти се класира Дарин Александър. Пета е Рая Стоянова. Класното I Зимно математическо състезание подготви нашите математици за предстоящите областни математически състезания през месец декември.

Родителска среща

Уважаеми родители, на 24.10. 2019 г. от 17:30 часа в класната стая на 1 "Б" клас ще се проведе родителска среща. Дневен ред: 1. Правилник за създаването, устройството и дейността на Обществените съвети към училищата; 2. Избор на състав /членове и резервни членове/ на Обществения съвет 3. Резултати от тестовете за входящо ниво; 4. Организационни въпроси. Очакваме Ви!


Родителска среща

Уважаеми родители, на 17.09. 2019 г. от 17:30 часа в класната стая на 1 "Б" клас ще се проведе първата за тази учебна година родителска среща. Дневен ред: 1. Учебен план и организация на учебното време; 2. Учебно съдържание по някои предмети от ЗП; 3. Учебни помагала и тетрадки; 3. Организационни въпроси.
Очакваме Ви!


16 септември - школското звънче ни събра за пръв път...

На 16 септември  първокласниците от 1 "Б" с много вълнение за пръв път прекрачиха прага на цветната класна стая, приготвена с много любов и грижа от техните преподаватели и родители. Най-малките ученици приеха Ключа на Знанието от директора на училището г-жа Ваня Пенчева, за да продължат успешния път и горди постижения на възпитаниците на ОУ "Д-р Иван Селимински". Успех, мили деца!

Назад към съдържанието | Назад към главното меню